Monday, April 11, 2011

Lonely itu bosan tawu tak !

Mood: Emo sebab duduk sensorang.
Gwa buhsan tawu tak. buhsan gila.
Nak study macam tak dak mood nak pegang buku.
Dah la gwa duduk sensorang ja dalam bilik ni.
Dorang semua balik.
Kenapa gwa tak balik. Sebab kalau gwa balik konpem gwa tak study. 
At least bila gwa kat sini malam malam gwa study gak.
Kalau tak kat umah tu gwa asyik tengok tv tak pun main main dengan adik gwa. Deq me.
Gamba kat atas membuktikan gwa buhsan duduk sensorang dalam bilik.
Tapi tak pelah, gwa layan kan jelah feeling duduk sensorang kan.
Apa de hal, *ayat pujuk diri sendiri*
Biarlah lagu lagu korea menemani gwa.
Bye !

6 comments:

  1. betol3.. kalau balik rumah confirm xstudy la.. =)

    ReplyDelete
  2. hye aisya. kan kan.
    baik dudk kt sini kan.

    ReplyDelete
  3. KADANG2 BERGMBAR BENDA PLING BEST BILA BORING.KEHKEH XD

    ReplyDelete