Monday, March 14, 2011

Janji kena jogging jugak !

Hye  =)

Esok mesti kena jogging sebab aku dah lama tak berlari terasa diri macam 'mandom' semacam ja workout pon tak. memang melantak ja.
sejak masuk uni aku memang suka berjogging. yes i do love jogging. tapi bukanlah atlet long distance tu but boleh lah nak lari lari untuk keluarkan peluh. its the one of the best way to stay fit rite. bila berjogging rasa ber "gegar" badan he he. bila lah perut nak flat sepapan papan macam artis artis korea tu ha ha tak pa. esok i have to jogging. yes i have to ! =)


this is about 2 weeks ago means its been a long time aku tak excersice.
yeah chaiyok noni ! =)
sudah gemok ni ha ha.


4 comments:

  1. hee,,go sys =)
    chaiyok chaiyok !

    ReplyDelete
  2. hi hi. oke now sy nak kuar jog. jom :))

    ReplyDelete
  3. dh kecik da... nt g kecik haa.. cnee ?
    hehe

    ReplyDelete