Tuesday, March 29, 2011

Sape nak kurus makan HL sebab boleh jumpa BF. hi hi.

Asslamualaikum.

Sape sini nak kurus dengan sehat angkat jari. 0oo ramai ni he he.ok aku suggest cuba lah Herbal Life (HL) ni. Insyaallah boleh kurus tapi mesti dengan komiten yang baik ye. Kalau angpa minum  ni tapi malam malam duk melantak megi tak dak makna nya jugak.But before that aku nak mention awal awal yang aku tak guna pun product. ha ha poyo je kan but strictly speaking product ni memang berkesan because last saturday i've joined their 1st anniversary party. Best, happening macam macam peringkat umur ada, dari yang kecil sampai yang bertongkat sebab HL bukan saje dapat kuruskan badan but can made us become more healthier. 

The winners.

Benda benda ni aku tau time kat party tu so aku share ah sikit kat sini. HL ni buat competion called Lost Weight Challenge. My friends join this. Lebih kurang macam The Biggest Loser gak ah. So, dorang ajak aku join party tu padahal aku bukan guna pun benda ni saja nak menyibuk. Tapi yang bestnya bila korunk join HL ni boleh jumpa BF. oh don't get me wrong its not stand for boyfie or whatsoever but stand for Boon Fei. hehe. comel o0o dia ni. 
macam kapel tak macam kapel tak (kelip kelip mata)? ha ha. 

First time when i met him, i was like wow. so impressed with his malay pronuaciation. seriously memang tak da slant chinese langsung. Poket penuh ni beb. dah la baru je single tapi dia non muslim. gwa keciwa.. hua hua. Dia ni coach kawan kawan aku. Nak minum HL ni ada coach wei. Dorang akan ajar lah benda apa yang patut makan, yang tak patut amik. macam macam ah. segala info dorang akan kasik pasai diet.

Straight after party ended, he took us to padang kota. Dia pun nak release tension. Gila sepoting dia ni. He treat us macam kawan  padahal dia dah 26 kot. so malas cakap banyak letak letak gamba ja.

The function was held in YMCA building. Hei kau. mana mana pun jadi eh? he he.


At padang kota, if u noticed. there were a group of photographer behind us, doin some photoshoot.
I tak perasan model dia, but i bet mestilah cantik kan, kalau tak, tak kan lah dia boleh buat photoshoot kot. hu hu. 


On da way makan pasembur. Pergh, pergh, terbaik ah pasembur padang kota !


Time ni ada Earth hour but hujan lebat sangat, kesian kan. abes padam lilin semua.


My friends yang join HL.

oke mempersembahkan gamba of the day, kah kah. aku tak tau apa yang depa duk suka sangat pasal gamba ni but thans to siti's camera. DSLR baru tu. hehe.


Overall, memang hari yang sangat best dapat lepak dengan boon fei dan yang lain.
Boon fei sangat seporting dan baik. he has mission in his life, means he know what he want to do, what he want to grab in next few years, he is somebody that have a lots of knowledge. i admire his personality. 
To Boon Fei, Gud luck in whatever u do and i hope that u'll get ur target on ! =)





2 comments:

  1. "memang betul tu...kalau ambik produk diet ni tp tak jaga mkn,mmg tak berkesan..last2 produk disalahkan.

    Rojak pasemboq kat pdg kota mmg best giler..tp kena hati2 takut rambang mata semua nak dimkn,time nk bayar...terjegil bijik mata.."

    ReplyDelete
  2. cantikkkkkkkk menawaaaaannnn

    ReplyDelete